Владимир Мустакерски, Клиника, Частни Уроци Бъди с Мен

Менторство

Менторската ни програма е събитие с удължен престой фокусиращо се върху подхода "Бъди с мен" и стрелбата с лък от кон. Продължаващо около три седмици, това интензивно обучение навлиза в по-дълбоки и конкретни страни на връзката с коня, като ви предоставя обстойни знания и практически умения, които можете да приложите в собствената си среда.

Нашата менторска програма се води от основателя на цялостния подход "Бъди с мен" - Владимир Мустакерски, който е и създател на известната българска школа по стрелба с лък "Пътят на коня и лъка". Владимир е провел множество клиники в чужбина и продължава да разпространява знанията и методите си сред хора от цял свят.


"Твърде често, умишлено или не, хората се разпореждат с коня, като го пречупват психически и физически, а след това го използват като инструмент - както се прави с природата и всички живи същества. Следвайки традициите на моите предци, населението конни номади, както и използвайки събраните знания от съвременния опит в областта на конете, създадох "Бъди с мен". Това е подход, който работи, като се научите да водите, насърчавате и оформяте коня с разбиране, партньорство, любов и вътрешна сила. Тази философия и метод, с достатъчно практика и проницателност, водят до постигане на взаимен успех, удовлетворение и опознаване на самия живот. Това е истинският Път на коня."

"Същността на подхода "Бъди с мен" е личностното развитие, чиято основна цел е осъзнаването на собственото ви тяло и дух. - съчетано с познания за психиката и физиологията на конете, за да се повиши желанието на конете да бъдат с човека. По този начин се създава трайна връзка между ездача и коня, основана на взаимно разбиране и партньорство. След като тази връзка е постигната, всичко останало е лесно."

-Владимир Мустакерски

Искате ли да резервирате своето преживяване?

За всички допълнителни подробности и въпроси относно резервирането и запазването на място, моля, свържете се с нас - на horsebackarchery@abv.bg или ни се обадете на +359 888 345 112 - използваме също WhatsApp, Viber и други. Можете да се свържете с нас и директно тук, в уебсайта:

Любопитно ли ви е къде се провеждат преживяванията "Бъди с мен"?

Разгледайте вариантите ни за престой !

Любопитно ли ви е къде се провеждат преживяванията "Бъди с мен"?

Разгледайте вариантите ни за престой !