Хорсмънишип, Бъди с Мен, Владимир Мустакерски, Езда

Хорсмъншип

Тези събития съчетават обучението по езда със себепознание и личностно развитие. Участниците се занимават с различни дейности, включително езда, техники за управление на коня "Бъди с мен", практики за осъзнатост и езда в природата. Целта на събитията е да се насърчи по-дълбокото разбиране на връзката между човека и коня и да осигури запомнящо се преживяване в естествена среда.

Независимо дали сте начинаещ, или опитен ездач, това събитие ще ви даде техниките и знанията, от които се нуждаете, за да подобрите уменията си в ездата. Конете ни са изключително добре обучени и дават перфектна обратна връзка, а желаещите да дойдат със собствения си кон са добре дошли! За шест дни интензивно обучение наистина ще видите промяната във вас и вашия кон.

Целите на семинара:

Вярваме, че ключът към добрата езда се крие в естественото общуване с коня. Ето защо фокусът ще бъде върху по-дълбокото разбиране на езика и поведението на конете. Ще общуваме по-ефективно и вярваме, че това ще ви накара да се чувствате по-уверени в способността си да се справите с всяка ситуация.

В тези шест дни ще начуите:

  • Използвайте езика на тялото

  • Ще развиете усещане за движение и синхрон.

  • Ще можете да контролирате и използвате вътрешната и външната енергия в общуването с другите.

  • Ще можете да работите с коня свободно и той ще бъде готов да ви следва навсякъде.

Ще се фокусиране също на:

  • Виждате и разбирате дори най-малките детайли в поведението и движенията на конете;

  • Практики за съзнателно дишане, позиции, баланс и еластичност;

  • Позициониране при работа от земята;

  • Започване на странични движения като "рамо вътре", "траверс" и др. и как да ги прилагаме от земята и по време на езда.

  • Съвети за гъвкавост и баланс на коня.

Какво да очаквате?

Заниманията тази седмица наистина ще променят начина, по който виждате и работите с конете.

След като прекарате шест дни в "Пътя на коня и лъка", ще забележите значително подобрение в уменията си за езда и общуването с конете. Ще развиете по-задълбочено разбиране на техния език и поведение.

Искате ли да резервирате своето преживяване?

За всички допълнителни подробности и въпроси относно резервирането и запазването на място, моля, свържете се с нас - на horsebackarchery@abv.bg или ни се обадете на +359 888 345 112 - използваме също WhatsApp, Viber и други. Можете да се свържете с нас и директно тук, в уебсайта:

Любопитно ли ви е къде се провеждат преживяванията "Бъди с мен"?

Разгледайте вариантите ни за престой !

Любопитно ли ви е къде се провеждат преживяванията "Бъди с мен"?

Разгледайте вариантите ни за престой !